Punyan_garden1.jpg

In 2010 werden wij, een Nederlandse familie uit Maastricht, tijdens een vakantie op Bali verliefd op dit prachtige eiland. Vooral het minder toeristische, nog authentieke noorden met de mystieke kust en de prachtige dorpjes sprak ons erg aan en dus besloten we nog tijdens die vakantie om zelf een vakantiehuis te bouwen.

Onze achtergrond in dienstverlening, de liefde voor Bali én de vriendschap met een Balinese familie bleek een goede combinatie want na een tijdje kregen we de kans om deze villa te bouwen, waarvan we het Balinese gezin mede-eigenaar besloten te maken:

Villa Krastawa

Deze Balinese familie is tevens werkzaam in de villa en Wayan, hoofd van het gezin is verantwoordelijk voor het management van alledrie de villa’s. Wayan woont met zijn vrouw Iluh, dochter Ayu en zoon Kadek in Kalibukbuk, op een paar honderd meter afstand van Villa Punyan en onze naastgelegen villa: Villa Udara

Bij reserveringen en aanvragen wordt u te woord gestaan door Shirley Krapels (dochter van de eigenaren).
Shirley is inmiddels vaak op Bali geweest en heeft veel van het eiland gezien; vraagt u haar gerust naar aanbevelingen als u voor het eerst naar Bali reist.

In Bali is Wayan uw contactpersoon. Hij informeert u graag over leuke en mooie plekken en regelt tevens het vervoer voor u.