Punyan_at-night.jpg
Eten & drinken

Maaltijden worden op verzoek voor u bereid door onze thuiskok. De meeste gasten kiezen ervoor om elke dag in de villa te ontbijten en bekijken per dag of ze in de villa of in een restaurantje willen dineren. U betaalt in de villa alleen de kosten voor de ingrediënten. Uw ontbijt kunt u zelf samenstellen; bijvoorbeeld brood, toast, eitjes, versgeperste vruchtensappen, vers fruit, divers beleg en natuurlijk koffie en thee. Maar ook pannenkoeken of vers fruit met yoghurt bestaan tot de mogelijkheden. Probeert u ook eens een Balinees ontbijt. Dit bestaat uit gebakken rijst met diverse bijgerechtjes.

Na het ontbijt wordt u gevraagd een keuze te maken voor het diner en eventuele lunch of snacks. Voor lunch, snacks en diner kunt u een gerecht kiezen van onze uitgebreide menukaart met daarop veelal Indonesische en Balinese gerechten en een aantal Westerse gerechten. U geeft onze medewerkers geld mee om inkopen te doen (zij zullen u vertellen hoeveel ze ongeveer nodig hebben) en krijgt nadat ze boodschappen hebben gedaan uw wisselgeld en de bonnetjes van de boodschappen. Per groep kunt u één gerecht kiezen. Indien u met kleine kinderen verblijft wordt hier natuurlijk rekening mee gehouden en kunnen er bijvoorbeeld ook frietjes bij gemaakt worden. Tevens kunnen de gerechten aangepast worden qua pittigheid, of de sambal wordt apart geserveerd. Het is trouwens erg leuk om op de Balé te ontbijten of dineren, vraag hier gerust naar. Indien u speciale dieetwensen heeft, geeft u dit dan s.v.p. van tevoren aan zodat wij u kunnen informeren over de mogelijkheden.

Er zijn warungs (locale winkeltjes) en een paar supermarktjes op loopafstand te vinden, waar u drinken en andere benodigdheden kunt kopen. U kunt natuurlijk ook met één van de chauffeurs naar een grotere supermarkt gaan. Indien u laat op de dag arriveert kunnen wij ook alvast wat drankjes voor u inkopen en deze in de koelkast leggen.

Overige services inbegrepen in de prijs
  • Manager / helpdesk
  • Dagelijkse schoonmaak
  • Bedlinnen, handdoeken en badlakens
  • Gratis Wifi
  • Tuinman / Poolman
Overige services tegen betaling
  • Luchthaven transfer (600.000 Rupiah, ongeveer €40 voor vier personen, bij vijf of zes personen wordt u opgehaald door twee auto's )
  • Massage (80.000 Rupiah per uur, € 6)
  • Excursies en trips (600.000 Rp voor een dagtrip van max. 8 uur)
  • Spa bezoek