Villa Punyan is een hemelse, moderne zespersoonsvilla gelegen in het authentieke Balinese dorpje Kalibukbuk, wat deel uit maakt van Lovina. Het centrum en strand van Lovina bereikt u te voet in 20 tot 25 minuten.

Vanwege de uitstekende ligging aan de rand van het dorp, is dit paradijsje de ultieme accommodatie voor diegenen die op zoek zijn naar privacy en rust maar tegelijkertijd graag op loopafstand van restaurants, winkeltjes en bars willen verblijven.

Punyan betekent “lucht” in het Indonesisch maar wordt ook gebruikt als aanduiding voor “wind”.
Toen er tijdens de legging van de eerste steen plotseling een zeer welkom briesje op stak, kozen we voor de naam Punyan.
Punyan is tevens een vlindersoort welke voorkomt in de Indomalaya Ecozone, waarin Bali zich bevindt.

Villa Punyan ligt op een grondstuk van 600m2 en bestaat uit een woonkamer met open keuken en drie ruime slaapkamers met elk een eigen badkamer.
In de prachtige tuin met heerlijk geurende bloemen, weelderige planten en tropische palmbomen ligt het privézwembad waarin u heerlijk kunt zwemmen en afkoelen maar bijvoorbeeld ook een boek kunt lezen op het relaxbankje in het zwembad. In de tuin vindt u verder een overdekt terras met dinertafel, een loungehoek en een Balé Bengong (gazebo) waarop u kunt wegdromen bij een ontspannende Balinese massage of om op te genieten van een heerlijk diner, bereid door onze kok.

Ons team bestaat uit: manager, housekeeping, keukenpersoneel, tuinman/poolman en security.
Wij werken tevens samen met een zeer ervaren masseuses uit de directe omgeving en een aantal chauffeurs.
Ons team respecteert uw privacy en is op de achtergrond aanwezig.
In overleg kunt u met minimale aanwezigheid van personeel van de villa gebruik maken.
Ons team zal er alles aan doen om aan uw wensen te voldoen en u een droomvakantie te bezorgen. Villa Punyan staat voor betaalbare luxe in een prachtige omgeving.
Wij hopen dat wij u mogen verwelkomen bij Villa Punyan in het mooie Bali.